Geveldecoratie.nl: Naambord Voordeur Naamborden

Gepubliceerd aug. 14, 21
6 min read

Huisnummer Naambord

Naambordjes Bestellen Doe Je HierNaambordjes Voordeur Laten Maken

Ook zijn er mogelijkheden om 2 plexiglasplaatjes voor elkaar te plaatsen waardoor de naambordjes meer diepte krijgen. Zoals hier is gedaan. De Rvs afstandhouders zijn volledig RVS en zullen dus niet roesten, Ze hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent.

Leuke Naambordjes, Zelf OntwerpenNaambordjes Makkelijk En Snel Online Bestellen

De kleuren van de opdruk zijn hier terug te vinden. Levensduur, Wij geven op al onze naambordjes 2 jaar garantie. De levensduur van de print is afhankelijk van meerdere factoren, Waaronder neerslag en voornamelijk zonlicht. Afhankelijk van waar uw naambordje hangt gaat deze langer mee. De naamborden hebben geen onderhoud nodig.

Naambordje Laten Maken - Naambordjes

In ieder geval niet boenen, dit veroorzaakt krasjes.

Onze panelen zijn veelal te onderscheiden van goedkope panelen door de dikte van de panelen en de afgeronde hoeken van onze panelen! Je naambordje maken kun je helemaal zelf - Naambordjes voordeur laten maken. Je bent niet afhankelijk van derden voor bijvoorbeeld een design dat voor je moet worden gemaakt. Ons naambordje huis op aluminium is zonder bewerking uitermate geschikt voor gebruik buiten.

Straat Naambord Laten Maken?

Bij ons een naambord online bestellen betekent ook een naambordje bestellen van ongekende duurzaamheid. Ons naambordje op aluminium is uitermate kras- en UV-bestendig. En uiteraard waterbestendig! Vergeleken met onze Sublimatie afdrukken op aluminium hebben alle andere materialen en technieken beperkingen! Wij garanderen hoogste kwaliteit en ongekende duurzaamheid (Metalen naambord - Metaalbewerking). De verschillen tussen de kleuren wit en aluminium in het kort.

Bij de keuze voor de ‘kleur’ aluminium worden de witte partijen in een ontwerp na de afdruk aluminium van kleur. Dat komt omdat onze printers geen witte inkt aan boord hebben (de meeste printers hebben dit niet). Ter vergelijking: het wit in foto-afdrukken op papier komt eveneens door het onderliggende witte papier.

Je Eigen Naambord Maken

Verder zijn bij witte panelen de contrasten iets hoger en de kleuren net ietsje krachtiger. Bij de keuze voor de kleur aluminium lijkt de afbeelding heel subtiel metallic. Dit geeft een bijzonder effect. Een beetje vergelijkbaar met Pearl papier bij afdrukken op papier. Een is bij ons binnen een paar muisklikken gerealiseerd.

BedrijfsbordNaambordjes Voordeur Bestellen? Persoonlijk Naambord

Vervuiling heeft geen kans omdat het oppervlak spiegelglad is! Zelf eenvoudig ontwerpen Onze ontwerptool is bijzonder intuïtief en kent (bijna) geen beperkingen! Je hebt de keuze uit vele verschillende lettertypen. Je naambordje online ontwerpen en vervolgens je naambordje online bestellen is echt in een paar muisklikken geregeld. Hoogwaardig sublimatie design-paneel Onze luxe en stijlvolle design panelen zijn van 100% aluminium.

Naambord.nl: Online Je Eigen Unieke Naambordjes Maken

De kleur wit wordt niet afgedrukt. Net zoals je printer thuis. Daardoor krijg je op aluminium een zeer speciaal effect omdat op de plek van het wit het aluminium zichtbaar is. Een goedkoop naambordje huis bestellen van hoogste kwaliteit. Superieure kwaliteit op met ! Het formaat van onderstaande ontwerpen is 30 x 20 cm - Specialist in graveertechniek.

Ramen & deuren 1160 Net een nieuwe woning betrokken? Een van de leukste dingen aan verhuizen is het ontwerpen van je eigen naambordje. Maar ook als je niet bent verhuisd, is een nieuw huisbord altijd een goed idee. Met een uniek naambordje verwelkom je niet alleen je gasten, maar zorg je er ook voor dat jij en je gezin zich thuis voelt.

Naambordjes Drukken En Bestellen

1. Glazen naamborden Glazen huisbordjes zijn populair, goed betaalbaar en hebben een luxueuze uitstraling. Je kunt kiezen voor een transparante achtergrond en witte of zwarte letters. Ook kun je er een afbeelding op laten zetten. Je achternaam of de voornaam van jou en je partner binnen in een cirkel met hartjes bijvoorbeeld.

2. Houten naamborden Woon je op een boerderij? Of houd je erg van de natuur en natuurlijke materialen? Dan zijn houten naamborden perfect voor jou. Kies een houtsoort uit, zoals walnoot of eiken (Naamplaatje). En laat er je achternaam of voornaam in graveren. Vergeet je huisnummer niet. Eventueel voeg je nog een afbeelding toe.

Naambordje Huis

3. Leisteen, staal of RVS Veel mensen kiezen voor een naambord van leisteen, staal of RVS. Deze hebben een wat strakkere uitstraling en zijn goed betaalbaar. Wil je een fleurige combinatie van kleuren? Kies dan voor een vrolijke achtergrond (geel, rood, blauw of roze) en een witte tekst. 4. Vierkant, rond of ovaal Huisbordjes zijn er in allerlei vormen en maten.

Naambordje - Deurbordje Gratis Gravure En VerzendingNaambordjes Voordeur Laten Maken

En een ronde vorm als je iets speelsers zoekt. 5. Luxe, gouden naamplaten Waarom zou je het sober houden als je van luxe houdt? Een naambordje hoeft niet ingetogen te zijn, zelfs als die van je buren dat wel zijn. Durf voor een gouden naambord te gaan en laat zien wie je bent! 6.

Unieke Houten Naambord Op Maat Gemaakt

Unieker dan dit bestaat niet. Als je liever iets meer controle hebben over de afbeelding, dan kies je er zelf eentje uit. 7. Creatief en modern Wat wil je uitstralen? Waar liggen je passies? Wat zijn je hobby’s? Waar houdt het gezin zich mee bezig? Houden jullie van reizen? Denk dan aan een afbeelding van een hip Volkswagen busje naast je naam.

8. Naamborden in een creatieve vorm Naamborden hoeven niet per se een geometrische vorm te hebben. Je kunt ook een huisbord in de vorm van een huis nemen! Is je achternaam makkelijk af te beelden (familie Schipper of Appel bijvoorbeeld), kies daar dan voor. De familie Schipper kan een huisbord in de vorm van een schip nemen en de familie Appel in de vorm van een appel. Naambordjes. Grote keuze naambordjes voor bij de voordeur.

Specialist In Graveertechniek

Een reeks naambordjes onder elkaar Wie zegt dat je slechts één huisbordje mag gebruiken? Juist als je een gezin hebt is het leuk om op losse naambordjes de namen van alle gezinsleden te vermelden. Eventueel hang je een extra bordje erboven of eronder met het huisnummer erop. 10 (Pictogrammen). Alleen de huisnummers Een hippe trend op het gebied van huisborden is het gebruik van enkel de huisnummers.

Op zoek naar een op maat gemaakt naambord voor aan je huis, de stal of bij de groentetuin? Zoek niet verder en stel direct je eigen naambord samen door de verschillende opties te selecteren en je ziet gelijk de prijs van je unieke naambord. Bij de opties kun je op de blauwe vraagtekens klikken voor meer informatie.

Naambord Van HoutHoutsoort Een houten naambord is in 3 verschillende houtsoorten leverbaar: Een boomplank van ongeveer 15 cm breed en 2 cm dik Een boomplank van ongeveer 20 cm breed en 2 cm dik Een boomplank van ongeveer 20 cm breed en 3 cm dik of ongeveer 30 cm breed en 4 tot 5 cm dik Douglas en Eiken zijn geschikt voor buiten, Vuren kan je het beste alleen binnen of onder een overkapping gebruiken Ben je op zoek naar een ander houtsoort, kijk dan op het tabblad 'Op maat' voor meer mogelijkheden Lengte Kies de gewenste lengte van je naambord (Bedrijfsborden en naamborden voor bedrijven).

Meer van Goedkoop

Navigation

Home

Latest Posts

Gouden Sieraden Juwelier Online

Published Nov 29, 21
7 min read

Bureaustoel Repareren

Published Nov 29, 21
7 min read

Kerstverlichting Voor Buiten Online Kopen

Published Nov 29, 21
8 min read