Iphone Repair, Reparatie Van Iphone - Ipad - Macbook

Gepubliceerd jun. 22, 21
5 min read

Macbook Pro Oplader

Lader IpadIpad Adapter

Het hangt er maar net vanaf welke protocollen door de USB-C kabel en het USB-C apparaat ondersteund worden. Magsafe 2 60w. Dit kan bijvoorbeeld alleen USB zijn, maar ook tegelijkertijd Display, Port (displays aansluiten) en/of het USB Power Delivery protocol (snelladen). Let erop dat het per USB-C kabel kan verschillen welk type USB er ondersteund wordt.

0 ondersteunen (tot 480Mbps), waar een andere kabel bijvoorbeeld USB 3. 1 ondersteunt waarmee deze tot 20 keer zo snel is als een USB-C kabel met alleen USB 2. 0. Apparaten met een USB 3. 1 aansluiting zijn wel te gebruiken met een USB 2. 0 of 3. 0 kabel, maar dan met de maximale snelheid van de gebruikte kabel.

Iphone Opladers Iphone Telefoon En Tablet Iphone

Magsafe 2 Macbook opladers 

Magsafe 2 45W

 • MacBook Air (13-inch, 2017)
 • MacBook Air (11-inch, begin 2015)
 • MacBook Air (13-inch, begin 2015)
 • MacBook Air (11-inch, begin 2014)
 • MacBook Air (13-inch, begin 2014)
 • MacBook Air (11-inch, medio 2013)
 • MacBook Air (13-inch, medio 2013)
 • MacBook Air (11-inch, medio 2012)
 • MacBook Air (13-inch, medio 2012)

 

Magsafe 1 Macbook opladers  

Magsafe 1 45W

 • MacBook Air (13-inch, medio 2011)
 • MacBook Air (11-inch, medio 2011)
 • MacBook Air (13-inch, eind 2010)
 • MacBook Air (11-inch, eind 2010)

 • MacBook Air (medio 2009)*
 • MacBook Air (eind 2008)*
 • MacBook Air (origineel)*

Draag zo met behulp van een externe SSD-schijf met Thunderbolt 3-aansluiting tot wel 40 Gigabit (= 5 GB) per seconde over van- en naar- jouw Mac. Zo kost het minder dan één minuut om 14 uur HD-video, 25. 000 foto’s of 10. 000 muzieknummers over te zetten. Daarnaast is het mogelijk om zonder moeite twee 5K beeldschermen, of vier 4K beeldschermen tegelijkertijd aan te sluiten op i, Mac Pro om een fantastisch werkstation te creëren en laad jij jouw i, OS-apparaten binnen no-time op via iedere poort op je Mac.

Alle Kabels Eenvoudig Te BestellenOriginele Iphone Kabel Oplader - Iphone Oplader Kabels

Bekijk alle USB-C kabelsBekijk alle Thunderbolt 3-kabels Hoe herken je een Thunderbolt 3- en USB-C kabel? Een Thunderbolt 3-kabel heeft dus dezelfde connector als een standaard USB-C-kabel, maar de Thunderbolt 3-kabel heeft op de connector een bliksemschicht afgebeeld staan. 1. Ondersteuning is afhankelijk van het type Mac. Op sommige Macs kunnen simultaan twee 4K-displays worden aangesloten of een 5K-display, waar dit op andere modellen slechts één 4K-display is en er geen ondersteuning is voor een 5K-display.

Bluetooth Oortjes

Ruim assortiment Mac, Book opladers & batterijen Als je op zoek bent naar een nieuwe Mac, Book batterij of Mac, Book oplader kun je hier terecht voor een vervangend exemplaar tegen de scherpste prijs. Voor elke Mac hebben wij de juiste compatible Mac, Book accu of adapter in het assortiment.

Ook als je niet te veel wil betalen voor een nieuwe Mac, Book accu moet je bij zijn. Onze compatible Mac, Book batterij is een uitstekende vervanger voor jouw oude Apple accu en is eenvoudig te plaatsen met onze speciale gereedschapset. Kopen via macbook-oplader. nl Alle orders gemaakt voor 23:00 uur op werkdagen worden dezelfde werkdag nog ingepakt en de volgende dag al bij je thuis afgeleverd door Post, NL.

Iphone Opladers

Dat is een van de vele voordelen van macbook-oplader. nl! - oplader macbook pro.

(Pocket-lint) - USB-C is er al een tijdje en het is een uitstekende standaard die talloze apparaten kan opladen en ook gegevens kan overbrengen. We beginnen echter een nieuwe trend te zien, die door Apple in de mainstream is geduwd met de i, Phone 12, van top-line smartphones die worden geleverd met een oplaadkabel, maar geen echte oplader - iPhone snellader.

Energizer Oplader 2.4a Met Lightning-kabel Iphone/ipad Wit

Daarom hebben we een aantal van de allerbeste alternatieve opladers verzameld die je nu kunt kopen, om je geld te besparen in vergelijking met een dure officiële steen. Anker, Anker Nanosquirrel_widget_3492631Anker is erin geslaagd een krachtige oplader van 20 W te verkleinen tot een klein pakket in de vorm van de toepasselijk genaamde Nano, en het is een goede gok voor de meeste mensen om op te pikken.

Wat wil je nog meer? Pocket-lint, Rav, Power 65W-opladersquirrel_widget_2750886Rav, Power biedt een soortgelijk pakket als je een alternatief wilt voor de oplader van Anker, maar het heeft twee belangrijke verschillen: een enorm vermogen van 65 W en een kabel voor verschillende opruimoplossingen. Dat betekent dat deze oplader perfect is voor laptops en grotere apparaten, naast de oplaadbehoeften van je telefoon, terwijl twee poorttypen ervoor zorgen dat hij kan worden aangepast aan het type kabel dat je bij de hand hebt.

Oplader Iphone

Het heeft 30 W vermogen, maar heeft ook het voordeel van zowel een USB-C als een oudere Type-A-connector (ipad lader). Dat betekent dat hij desgewenst tegelijkertijd met zowel je nieuwere als oudere kabels werkt, zodat je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen (iPhone kabel). UGreen, UGreen Type-C-opladersquirrel_widget_3492430UGreen heeft geweldig werk geleverd door de oplader hier zo klein mogelijk te houden, en even indrukwekkend om ervoor te zorgen dat het niet te veel kost.

Aukey, Aukey Omnia 65W-opladersquirrel_widget_3492325Een andere krachtige 65W-optie wordt geleverd door Aukey met deze gladde oplader, die ondanks zijn kracht en twee poorten indrukwekkend slank is. Het heeft een mooi gevlekt ontwerp en is geweldig om onderweg in een rugzak te laten glijden, met de uitsteeksels die kunnen worden weggeklapt voor gemakkelijk transport.

Originele Iphone Kabel Oplader - Iphone Oplader Kabels

Laadkabel IphoneEnergizer Oplader 2.4a Met Lightning-kabel Iphone/ipad Wit

Ben je op zoek naar de juiste i, Phone oplader, maar zie je door het bos vol kabels niet meer welke kabel de juiste is voor jouw i, Phone? Dan helpen we je graag! We leggen je in dit artikel uit welke lader geschikt is voor jouw i, Phone. Welke i, Phone oplader heb jij nodig? Welke i, Phone oplader heb ik nodig? Vraag het Kabelmaatje Het maakt niet uit of je een i, Phone 6, i, Phone 7, i, Phone 8, i, Phone X of i, Phone 11 hebt, de i, Phone oplader kan gebruikt worden voor ieder type i, Phone dat nu op de markt ligt.Iphone Oplader Kopen? Al Vanaf 9,95! 2 Opladers? 15% Korting!Iphone Oplader Kopen

Voor een i, Phone gebruik je namelijk een oplader met een lightning naar usb aansluiting (iPhone oplader). Met een lightning kabel kun je ook bijna alle i, Pod en i, Pad modellen en Air, Pods opladen. i, Phone opladen met een lightning naar usb oplader Overige apparaten die je met een lightning oplader kunt opladen zijn: i, Pad Air 1 & 2 i, Pad Mini 1 t/m 4 i, Pad 2017 / 5e generatie i, Pad 2018 / 6e generatie i, Pad Pro 9,7"- 10,5" - 12,9" 1e generatie i, Pad Pro 12,9" 2e generatie i, Pod Touch 5e & 6e generatie i, Pod Nano 7e generatie Apple Air, Pods Magic Mouse 2 Hoeveel watt moet een i, Phone adapter zijn? De juiste i, Phone adapter geeft 5 watt door. iPad oplader.

Meer van Bekende

Navigation

Home

Latest Posts

Gouden Sieraden Juwelier Online

Published Nov 29, 21
7 min read

Bureaustoel Repareren

Published Nov 29, 21
7 min read

Kerstverlichting Voor Buiten Online Kopen

Published Nov 29, 21
8 min read