Erotiek En E-commerce: Een Zinnenprikkelende Combinatie

Published Jul 08, 21
3 min read

Erotische Lifestyle Winkel

Onze missie is om seksualiteit in christelijk Nederland bespreekbaar te maken. Zo hebben we bijvoorbeeld een groot onderzoek gedaan naar de verschillen in seksualiteit tussen christenen en niet-christenen, zijn we gevraagd als panellid op een symposium voor seksuologen en waren we te zien in een televisie-uitzending van het programma 'God in de Lage Landen' - buttplug staart.

Daarbij ben ik aangesloten bij de NVVS - Nederlandse Vereniging voor Seksuologen. Boeien. Naast ons reguliere assortiment aan producten, hebben we ook een speciale lijn aan producten samengesteld, gericht op bekkenbodemtherapie en bekkenbodemoefeningen (latex body). Deze selectie van producten is zorgvuldig samengesteld in samenwerking met bekkenbodemtherapeuten. Wanneer men denkt aan een erotische webshop dan wordt er, met name in de christelijke wereld, al snel gedacht, aan iets wat ordinair is en niet bij christenen past.

Bij erotiek ligt de nadruk niet op de geslachtsgemeenschap zelf, maar om alle gevoelens eromheen. Het gaat hierbij vooral om het opbouwen van een verlangen om intiem met elkaar te zijn. Op onze christelijke erotiekshop kun je samen met je partner onze producten bekijken en zo samen ontdekken welke artikelen jullie wel en niet aanspreken - geisha ballen.

Erotiek En E-commerce: Een Zinnenprikkelende CombinatieOndergoed Dames En Heren - Lingerie

Mocht je in onze selectie van producten niet vinden wat je zoekt, laat het ons dan weten, dan gaan wij voor jou op zoek! Veel plezier in onze webshop!Oprichter en eigenaar van intimitijd. nl Sinds de start van Intimitijd zijn we regelmatig in de media verschenen. Hieronder een greep uit de nieuws- en mediaberichten die zijn gepubliceerd over Intimitijd (wand fibrator).

Heren Lingerie Online KopenAchteraf betalen is enorm handig. In de winkelstraat vind je alle webshops waarmee jij met Billink kunt betalen. De stappen voor achteraf betalen zijn als volgt: Wanneer je winkelwagentje is gevuld en je bent klaar om te betalen, kies je voor de betaalmethode ‘Billink – Achteraf betalen’ - lingerie vrouwen. Een razendsnelle kredietcheck wordt uitgevoerd.

Je bestelling wordt vervolgens afgerond. De factuur van Billink ontvang je per e-mail. Je hebt 14 dagen om de factuur te betalen. Wanneer de betaling is voldaan, is alles direct afgehandeld. Wist je al dat wij een handige app hebben waarmee je al jouw facturen kunt inzien en met een druk op de knop kunt betalen? Download de Billink app voor i, OS of Android of log in via .

Gratis levering vanaf € 65,- Bestel je in onze winkel voor € 65,-? Dan betaal je geen verzendkosten! Dat je scheelt je € 4,95!

We hebben op Webwinkel Weblog al diverse branches onder de loep genomen om te kijken wat zij doen op het gebied van ecommerce. Na onder andere tijdschriften, kranten, omroepen, dierentuinen en musea te hebben bekeken wordt het toch eens tijd voor… erotiek. Hoe presenteren Christine le Duc en Pabo zich online? En wat doen de brave en Etos toch met die vibrators? Christine le Duc is in 1968 opgericht door Hans Hartog, die inzag dat in de erotiekbranche veel meer te doen was dan in zijn eigen handel in Perzische tapijten (erectiestornissen).

Ondergoed & Nachtkleding

Ondergoed Voor Dames En Lingerie Online KopenOndergoed Voor Heren En Dames En Lingerie
Heren Lingerie Online KopenAlle Erotiek Webshops In Een Overzicht

De webwinkel van Christine le Duc ziet er op het eerste gezicht nog vrij discreet uit. Op de homepage zien we enkele dames in lingerie, bustiers en nachtkleding poseren, maar heel veel bloot zien we nou ook weer niet. Kleding voor vrouwen met een maatje meet wordt heel stijlvol ‘Queen Size’ genoemd en de Gadgets-afdeling liet ons toch wel even schrikken. tril eitjes.

More from Bekende

Navigation

Home

Latest Posts

Gouden Sieraden Juwelier Online

Published Nov 29, 21
7 min read

Bureaustoel Repareren

Published Nov 29, 21
7 min read

Kerstverlichting Voor Buiten Online Kopen

Published Nov 29, 21
8 min read